Server DELL PowerEdge R610, Rackabil 1U, 2 Procesoare Intel Quad Core Xeon E5620 2.4 GHz, 24 GB DDR3 ECC Reg, 2 hard disk 36 GB HDD SAS, Raid Controller SAS/SATA DELL Perc 6i, 2 x Sursa redundanta, Front Bezel, 2 ANI GARANTIE

 • Utilizare: DELL PowerEdge R610 este ideal pentru centre de date si locatii la distanta care au nevoie de virtualizare.
 • Calitate: server refurbished
 • Brand: Dell
 • Model: PowerEdge R610, Rackabil 1U
 • Sistem de operare: optional, Windows optional
 • Procesor: 2 Procesoare Intel Quad Core Xeon, E5620 2.4 GHz, 12M Cache, 5.86 GT/s Intel QPI
 • Hard drive: 2 x 36 GB SAS, suporta pana la 12 TB SAS
 • Raid controler: SAS/SATA DELL Perc 6i
 • Memorie: 24 GB DDR3 ECC, upgradabil la 192 GB DDR3
 • Optical drive: nu are
 • Network Card: Dual embedded Broadcom NetXtreme II 5709c
 • Porturi / Conectare: 4 x USB, 2 x PS/2, 2 x VGA, 1 x port serial
 • Alte detalii: 2 x Surse Redundante, cablu alimentare inclus

Ce spune CIT Grup?

Fiind un server 1U/cu doua socketuri, cu procesor Intel, PowerEdge R610 este ideal pentru centre de date si locatii la distanta care au nevoie de virtualizare. Caracteristicile includ:
• optiune de hipervizor de la VMware, Citrix sau Microsoft pentru virtualizare rapida, usoara;
• consum redus de energie, cu performante sporite fata de generatiile anterioare;
• Lifecycle Controller pentru administrarea avansata a sistemelor.

Ce spune DELL?

Pregatit pentru virtualizare

Virtualizarea pe serverele Dell PowerEdge tocmai a devenit si mai performanta. Incluzand procesoare Intel Xeon seria 5500, hipervizoare integrate si memorie si capacitate I/O (intrare/iesire) extinse, serverele Dell asigura o performanta generala a sistemului si o capacitate a masinilor virtuale pentru fiecare server mai bune decat oricand. Dell ofera o cale inteligenta spre virtualizare, o cale bazata pe alegere si definita de standardele din domeniu. Clientii isi pot alege un hipervizor de la cei mai importanti producatori de pe piata, precum VMware, Citrix si Microsoft, care sa le permita virtualizarea prin numai cateva clicuri cu mouse-ul.

Design inspirat de clienti

Serverele Dell ofera o caracteristica de talie mondiala care asigura generalitatea sistemelor si imaginilor de sistem, precum si o capacitate de utilizare inspirata de client. Serverul Dell PowerEdge R610 preia avantajul generalitatii sistemelor Dell; atunci cand se familiarizeaza cu un sistem, administratorii IT isi insusesc structura logica necesara pentru administrarea serverelor Dell de generatie viitoare. Dispunerea logica a componentelor si amplasarea sursei de alimentare permit o instalare simpla si directa, precum si o reimplementare simplificata in viitor.

In plus, cele mai noi servere PowerEdge de la Dell sunt prevazute cu un ecran LED grafic interactiv pentru monitorizarea starii sistemului, emiterea de alerte si controlul configuratiei de administrare de baza chiar in partea frontala a serverului. Clientii au la dispozitie un wattmetru pentru c.a. si un termometru pentru temperatura ambianta integrate in server, pe care le pot monitoriza de pe acest afisaj, fara niciun instrument software.

Tehnologii optimizate din punct de vedere energetic

Cele mai noi servere Dell includ tehnologii optimizate din punct de vedere energetic, proiectate pentru a reduce consumul de energie, sporind in acelasi timp performanta si capacitatea. Imbunatatirile includ surse de alimentare eficiente, ale caror capacitati sunt adaptate la cerintele sistemului, eficienta a designului inovator la nivel de sistem, gestionarea energetica si termica in conformitate cu politicile adoptate si componente Energy Smart cu eficienta ridicata bazate pe standarde. Controlul termic avansat oferit de Dell este proiectat pentru a furniza performanta optima la un consum minim de energie al sistemului si ventilatoarelor, avand ca rezultat cele mai silen?ioase servere 1U de uz general pe care le-am creat vreodata. Aceste elemente impun eficienta ca standard de proiectare, furnizand in acelasi timp performanta de care au nevoie intreprinderile.

Administrarea simplificata a sistemelor

Suita Dell OpenManage de generatie viitoare ofera operatiuni imbunatatite si comenzi bazate pe standarde, proiectate pentru a se integra cu sistemele existente, pentru un control eficient.

Solutia Lifecycle Controller reprezinta motorul functiei de administrare avansata a sistemelor si este integrata in server. Solutia Lifecycle Controller simplifica activitatile administratorilor de efectuare a unui set complet de functii de alocare a resurselor, precum implementarea si actualizarea sistemelor si configurarea si diagnosticarea componentelor hardware dintr-o interfata intuitiva unica, numita Unified Server Configurator (USC), intr-un mediu anterior instalarii sistemului de operare. Astfel se elimina necesitatea utilizarii si intretinerii mai multor suporturi CD/DVD separate.

Dell Management Console (DMC), bazat pe tehnologia Altiris de la Symantec, asigura o perspectiva unica asupra intregii infrastructuri si o sursa de date comuna pentru aceasta. Dell Management Console este bazat pe Symantec Management Platform (cunoscuta anterior sub numele de Altiris Notification Server), o baza modulara ce permite extinderea simpla si care poate asigura administrarea de baza a componentelor hardware sau functii mai avansate, cum ar fi gestionarea activelor si a securitatii. Dell Management Console va ajuta sa reduceti sau sa eliminati procesele manuale, ceea ce inseamna reducerea duratei si cheltuielilor necesare pentru desfasurarea activitatii si posibilitatea alocarii unei durate mai mari pentru utilizarea strategica a tehnologiilor.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns