Server DELL PowerEdge R410, Rackabil 1U, 2 Procesoare Intel Quad Core Xeon E5530 2.4 GHz, 12 GB DDR3 ECC, Raid Controller SAS/SATA DELL Perc 6i, 1 x Sursa, 2 ANI GARANTIE

 • Utilizare: Serverul PowerEdge R410 este un server puternic 1U, cu doua socketuri, ideal pentru aplicatiile de calcul intens din centre de date cu spatiu restrans sau clustere.
 • Calitate: server refurbished
 • Brand: Dell
 • Model: PowerEdge R410, Rackabil 1U
 • Sistem de operare: optional, Windows optional
 • Procesor: 2 Procesoare Intel Quad Core Xeon, E5530 2.4 GHz, 8 MB Cache, Intel QPI Speed 5.86 GT/s
 • Hard drive: se pot monta 4 hard disk-uri 3.5 inch
 • Raid controler: SAS/SATA Perc 6i
 • Memorie: 12 GB DDR3 ECC FB, upgradabil la 128 GB DDR3 ECC (8 sloturi de memorie)
 • Optical drive: nu are
 • Network Card: Dual embedded Broadcom NetXtreme Gigabit
 • Porturi / Conectare: 4 x USB, 2 x VGA, 1 x port serial
 • Alte detalii: 1 x Sursa, cablu power inclus

Ce spune CIT Grup?

Dell PowerEdge R410 este un server 1U puternic, cu doua socketuri, ideal pentru aplicatiile de calcul intens din centre de date cu spatiu restrans sau din medii HPPC.

Ce spune DELL?

Performanta inalta si valoare ridicata intr-un design compact

Dell PowerEdge R410 este un server 1U puternic, cu doua socketuri, ideal pentru aplicatiile de calcul intens din centre de date cu spatiu restrans sau din medii HPPC (sisteme de calcul cluster de inalta performanta).

 

 

 • Design dedicat, inspirat de clienti

 

 

 • Putere de procesare, memorie si capacitati I/O (intrare/iesire) avansate
 • Administrarea simplificata a sistemelor

Design dedicat, inspirat de clienti

Dell PowerEdge R410 preia extraordinarul avantaj al generalitatii si fiabilitatii sistemelor Dell. Dispozitivele de blocare cu eliberare rapida ale rackului si amplasarea practica a porturilor de interfata permit instalarea usoara. Suporturile robuste, din metal, pentru hard diskuri si bratul de control confectionat integral din otel sunt concepute pentru sporirea integritatii structurale.
Serverul Dell PowerEdge R410 este conceput cu o adancime optima de sasiu, de 24 inchi, pentru centrele de date cu spatiu restrans si pentru implementare usoara.
Designul practic al serverului Dell PowerEdge R410 ofera o solutie de cablare interna izolata pentru a dispune de un flux de aer eficient si de intretinere usoara. Un ecran LCD pozitionat in partea frontala a cadrului ofera acces la nivelul culoarului de aer pentru monitorizare si intretinere.

Putere de procesare, memorie si capacitate I/O avansate

Serverul Dell PowerEdge R410 ofera performanta avansata a procesoarelor Intel Xeon seria 5500, precum si disponibilitatea a pana la patru hard diskuri de 3,5 inchi (sau, optional, de 2,5 inchi).

Noua memorie DDR3 poate oferi o latime de banda mai mare si un consum mai redus de energie decat tehnologiile anterioare FBD sau DDR2. Numarul mai mare de sloturi de memorie va poate permite sa utilizati module DIMM (module de memorie duale in linie) cu dimensiuni mai mici si mai ieftine pentru a face fata cerintelor de calcul si pentru a echilibra costurile.

Slotul Gen2 PCIe care functioneaza efectiv in regim x16 poate imbunatati capacitatile I/O (intrare/iesire) ale acestui server de rack compact, silentios si flexibil.

Administrare simplificata a sistemelor

Suita de instrumente Dell OpenManage de noua generatie ofera operatii eficiente si comenzi bazate pe standarde pentru integrare cu sistemele existente in vederea obtinerii unui control eficient.

Suita OpenManage reduce complexitatea activitatilor cu mai multi pasi, transformandu-le in activitati cu un singur pas, si ofera cadrul pentru operatii automate. Caracteristicile oferite includ o singura interfata de consola, care ofera posibilitatea de a conecta tehnologii de la alti parteneri pentru o administrare eficienta a sistemelor si a aplicatiilor software.

Proiectat pentru eficienta energetica si administrare imbunatatite

Serverul Dell PowerEdge R410 ofera tehnologii Energy Smart care reduc consumul de energie electrica, sporind in acelasi timp capacitatea de performanta.
Serverul Dell PowerEdge R410 prezinta surse de alimentare eficiente, cu capacitati adaptate la cerintele de consum ale sistemului, eficienta inovatoare a designului la nivel de sistem, gestionare energetica si termica in conformitate cu politicile adoptate si componente Energy Smart cu eficienta ridicata si bazate pe standarde. Toate aceste elemente sunt destinate sporirii eficientei energetice pentru serverele noastre cele mai recente, concepute ca elemente principale pentru centre de date, asigurand in acelasi timp performanta de care are nevoie intreprinderea dumneavoastra.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns