Licenta Windows 7 Home Premium Refurbished 32bit si 64bit se poate achizitiona doar la cumpararea unui pc, workstation sau laptop. Preinstalare Gratuita, DVD Engleza. OEM,

  • Grupa: Licenta
  • Brand: Microsoft Refurbished
  • Model: Windows 7 Home 32bit si 64bit
  • Detalii: Cumperi un calculator sau un laptop second hand si beneficiezi de licenta Microsoft GENUINE Windows 7 Home Premium preinstalata. Livrare a doua zi.

La achizitia unui calculator, laptop, workstation poti opta sa alegi licenta Microsoft Refurbished Windows 7 Home de 32bit si de 64bit. Aceasta licenta este disponibila datorita programului Microsoft Refurbished si se poate achizitiona la acest pret redus numai la cumpararea uni pc refurbished sau second hand de la CIT Grup. Windows 7 te ajuta sa utilizezi pc-ul mai repede decât oricând. Bara de activitati are butoane mai mari si ofera posibiliattea de preview. Totodata aveti posibilitatea sa fixati programe pentru pentru a le deschide cu un singur clic de acces. Listele rapide furnizeaza accesul rapid la fisiere, foldere, si site-uri. Windows 7 e usor si distractiv oferind noi modalitati de a jongla toate aceste ferestre deschise. Atentie! Singurul moment in care poti sa achizitionezi aceasta licenta ieftina este la achizita echipamentului. Ulterior te vei putea legaliza achizitionand alt tip de licente de 2 – 3 ori mai scumpe.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns