Hearthstone pentru telefoanele mobile a fost lansat !

 

                 World of Warcraft (WoW) a schimbat lumea jocurilor video și dezvoltatorul Blizzard Entertainment a extins franciza în mai multe spin-off-uri. Hearthstone este un joc de cărți de colectie turn-based cu personaje din WoW.

                 Hearthstone este aproape o definiție a cuvântului „geeky” -o lume fantastica de druizi, gnomi, și prințese, condensate într-un joc de strategie turn-by-turn, folosindu-ti abilitatile de a face calcule matematice rapide pentru a câștiga.  De fapt, e doar un alt joc video plăcut, probabil, cea mai mare realizare Blizzard .

Cateva lucruri de stiut :

-Hearthstone este complet gratuit pentru a descărca și juca. Unele caracteristici sunt blocate dacă nu plătești, dar vă puteți bucura în continuare de joc gratuit, insa se pot face in siguranta cumparaturile in aplicatie .

-Nu aveți nevoie să fi jucat World of Warcraft sau să fi-ți familiarizați cu oricare dintre personajele sale. Nou-veniții nu rateaza  nimic.

-Nu trebuie să fi jucat un joc de cărți de strategie turn-based înainte de aceasta. Hearthstone te pune sa treci printr-un tutorial rapid care face jocul ușor de înțeles. In timpul jocului invațați si alte trucuri .

-Aveți  nevoie de o conexiune activă la Internet în orice moment, chiar dacă joci single-player.

-Un meci dureaza aproximativ 10-15 de minute, în medie. Este un joc fantastic , dacă aveți  timp pentru a ucide. Dacă aveți mai puțin timp decât atât, nu începeți un nou joc multiplayer, veți sfârși prin a pierde.

 

Despre ce este vorba in Hearthstone defapt ?

 

Eroul tau si al adversarului au cate 30 de puncte de viata atunci cand jocul incepe. Cine ucide primul adversarul , castiga .

Fiecare carte are puncte de atac si puncte de viata ,precum si un cost de mana ,necesar sa se joace cartea. La fiecare inceput de runda vei primi o carte si un cristal de mana . Fiecare pachet contine 30 de carti . Cartile din pachet pot fi basic , sau iti poti face pachetul cum doresti, in functie de cartile deblocate.

Atunci când „jucati” o carte ,o puneți pe masă. Când este rândul adversarului, el poate alege să atace cartea sau eroul tău, folosind propriile cărți sau erou lui.

Exista mai multe tipuri de carti . De exemplu , cartea „Taunt” , reprezinta un minion ce trebuie atacat primul, inainte de alti minioni sau erou . De asemenea , exista si carti numite „Spell” ,cu ajutorul acestor carti spell , vraji , iti poti reface viata , poti copia un minion , poti distruge un minion , poti modifica punctele de atac ale unui minion si exemplele pot continua . Varietatea cartilor face acest joc placut. Există câteva trucuri utile și distractive ascunse în Hearthstone pe care le puteți descoperi pe parcurs.

Victoriile va aduc gold , cu care puteti cumpara pachete sau expansiuni . Puteti cheltui si bani reali ,insa e mai bine sa jucati si sa strangeti goldul .

Punctele de atac și de apărare, numărul de carti jucate pana acum,cele mai bune mutari pe care le poti face in functie de mana, fac ca matematica sa fie de nelipsit in acest joc. Niciodată nu devine complex, dar aveti timp limitat pentru a face mutarea ,deci trebuie sa va dati seama care e cea mai buna mutare posibila .

 

Nu vă faceți griji, e ușor … și captivant!

Dacă toate acestea par complexe, relaxați-vă. Controalele tactile sunt ușor de înțeles. Apăsați pe mâna curentă pentru a vedea toate cărțile pe care le ai, țineți apăsat orice carte pentru a vedea detaliile. Puneti o carte pe masa  glisând-o din mână la masa.

Atunci când alegi un caracter și alegi sa joci impotriva unui adversar online, Hearthstone va gasi pe cineva de rang și de calificare similare.  Având în vedere că există 25 de milioane de utilizatori activi Hearthstone, nu e de mirare că jocul poate găsi, de obicei, pe cineva impotriva caruia sa joci .

Niciodata nu este  frustrant, decat dacă ceea ce ai crezut că a fost o mișcare perfectă se transformă într-o eroare pentru că adversarul, având o anumită carte,neagă geniul tău. Ei bine, trăiesc și învață!

Versiunea iOS este disponibila pe iTunes App Store, iar cea Android se gaseste pe Google Play.

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns