Licenta Windows 7 Professional Refurbished 32bit si 64bit se poate achizitiona doar la cumpararea unui pc, workstation sau laptop. Preinstalare Gratuita, DVD Engleza. OEM.

  • Grupa: Licenta
  • Brand: Microsoft Refurbished
  • Model: Windows 7 Professional 32bit si 64bit
  • Detalii: Cumperi un calculator sau un laptop second hand si beneficiezi de licenta Microsoft GENUINE Windows 7 Pro preinstalata. Livrare a doua zi.

La achizitia unui calculator, laptop, workstation poti opta sa alegi licenta Microsoft Refurbished Windows 7 Home de 32bit si de 64bit. Aceasta licenta este disponibila datorita programului Microsoft Refurbished si se poate achizitiona la acest pret redus la cumpararea uni pc refurbished sau second hand de la CIT Grup. Pentru Windows 7 Professional memoria maxima suportat pe software de 64 biti este de 192 GB avand un suport pentru aplicatii rulate simultan nelimitat. Functionalitati ale interfatei grafice includ interfata Windows Aero, Peek, Snaps, rasfoire ferestre 2D si 3D, previzulaizare activitati, liste rapide, cautare rapida si windows media center imbunatatit. Functionabilitatile de securitate ofera control cont utilizator mai gradat, centru de actiune, windows defender, paravan de protectie windows, IE 8 in modul protejat, computa rapid utilizatorii, ofera inclusiv controale parentale. Functionalitatile de prerformanta includ ReadyDrive, ReadyBoost, SperFech, Nuclee de procesor suportate. Aplicatiile incluse sunt: Internet Explorer 8, Gadgeturi Windows si Galerie Windows, Jocuri de baza, Jocuri premium, Calculator, Paint, Instrument de decupare, Note adezive, Jurnal Windows, Instrument Windows de scanare si fax, Windows PowerShell si ISE, WordPad, Vizualizator XPS, Windows Anytime Upgrade. Atentie! Singurul moment in care poti sa achizitionezi aceasta licenta ieftina este la achizita sa impreuna cu echipamentul. Ulterior te vei putea legaliza achizitionand alt tip de licente de 2 – 3 ori mai scumpe.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns