Calculator HP Compaq dc7900 Desktop, Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz, 2 GB DDR2, 80 GB HDD SATA, DVDRW, Windows 7 Home Premium, 2 ANI GARANTIE

 • Utilizare: Business
 • Calitate: calculator refurbished
 • Brand: HP
 • Model: dc7900, Desktop
 • Sistem de operare: Windows 7, Windows 7 Home Premium
 • Procesor: Intel Core 2 Duo, E8400 3.00 GHz, 6M Cache, 1333 MHz FSB
 • Memorie: 2 GB DDR2, upgradabil 16 GB DDR2
 • Hard drive: 80 GB SATA, upgradabil la HDD SATA pana la 3 TB
 • Optical drive: DVDRW
 • Graphic card: Intel® Graphics Media Accelerator 4500 + slot PCI-E
 • Network Card: Gigabit 10/100/1000
 • Porturi / Conectare: 8 x USB 2.0, 1 x VGA, 1 x DisplayPort, 1 x Serial, 1 x RJ-45, 2 x PS2, 2 x audio
 • Cablu Curent: inclus

 

Ce zicem noi? HP Compaq dc7900 SFF este un calculator puternic, de mici dimensiuni si cu un consum redus de energie folosind, o sursa Active PFC de pana la 240W ce dispune de protective impotriva fluctuatiilor energetice. Desi este mic ca si dimensiuni este silentios datorita colerului performant cu care este construit. HP dc7900 SFF poate fi upgradat cu pana la 8GB DDR 2 iar multitudinea si diversitatea porturilor disponibile ofera cele mai bune solutii pentru conectarea dispozitivelor periferice, beneficiind de 8 porturi USB atat in partea frontala cat si in spatele unitatii, 2 x PS2, RJ45 pentru retea, COM. Este construit cu slot PCI-e si conector display port, ceea ce permite conectarea cu noile modele de monitoare, televizoare si montarea unor placi video low profile pentru cresterea performantelor.
Ce zice HP?
Cand compromisul nu e o optiune
Afacerea ta este exigenta si nu trebuie sa faci compromisuri. Cu dc7900 nu trebuie sa renunti la performanta si productivitate pentru usurinta in utilizare si eficienta energetica. In schimb, vei obtine un PC varf de gama, sigur si durabil, proiectat special pentru mediul de afaceri.

Se potriveste cu business-ul tau
Tehnologia Intel cu Intel® Q45 Express chipset alaturi de Intel GMA X4500HD pentru grafica si procesorul Intel Core™ 2 Duo iti ofera performante superioare. Modelele premium cu processor Intel Core 2 si cu vPro Technology (iAMT 5.0) sprijina cele mai noi tehnologii de gestioanre si securitate.

Construit pentru a simplifica
Suporta planificare pe termen lung – pana la 15 luni, prezinta imagini stabile si solu?ii de Client Management care se potrivesc fiecarei intreprinderi.
Este construit cu notificari proactive, astfel incat utilizatorul este avertizat, cu pana la 60 de zile in avans, cu privire la schimbarile sistemului. Se minimalizeaza, in acest fel, cazurile de nefunctionare.
 

Construit pentru a proteja
Te ajuta sa iti protejezi informatiile valoroase – datorita sistemului de securitate HP Protect Tools, in cazuri de furt a unitatii sau hard disk-ul, informatiile de pe acestea nu pot fi accesate de catre utilizatori neautorizati.

Construit pentru a economisi
Reduci costurile de operare datorita tehnologiei imbunatatite pentru diminuarea consumului de energie, cum ar fi: procesor Intel Core 2 Duo, 85% surse eficiente de alimentare, unitati de date, precum si solutii de gestionare a puterii – care suporta consum mai scazut de energie.
HP Compaq dc7900 indeplineste standardele mondiale de mediu si este certificat EPEAT Gold (Electronic Product Environmental Assessment Tool).

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns