VISION 1712

 Echipament de comunicare si inspectie subacvatica

gold_medal_award_first_place_image_500_clrMEDALIA DE AUR OBTINUTA LA EXPOZITIA EUROPEANA A CREATIVITATII SI INOVARII EURO INVENT 2013

vision1712VISION 1712 este un sistem video și de comunicare conceput pentru a fi utilizat de către echipele de scufundare. Echipamentul poate fi usor de operat, acesta poate suporta atat video cat si indicatii vocale  de la un scafandru si de asemenea sunt echipate cu dispozitive de înregistrare interne și externe.

In plus sistemul suporta  comunicatii wireless care s-ar putea dovedi folositore pentru tender sau un al treilea operator.

Camera foto subacvatica este echipata cu un panou ajustabil, LED-uri concepute pentru a spori vizibilitatea atunci când este necesar. Camera video este încorporata într-o carcasă etanșă, care este montat într-o sticlă specială, cu rezistență foarte mare și clearance-ul. Camera are reglare automată de imagine, autofocus de compensare a luminii și, de asemenea, zoom in / out funcții care pot fi ajustate de la postul de comandă.

vision1712-cabluDesign-ul cablului permite echipamentului să fie folosit pentru transmisie video si audio simultan și separat.
Ecranul este de 17 ” cu luminozitate ridicată și unghiuri largi de vizualizare, care oferă imagini clare excelente de operațiuni subacvatice.
VISION 1712 oferă până la 72 de ore de  înregistrare video si audio. Sistemul este echipat cu un DVD-RW intern și, de asemenea, portul USB 2.0 pentru dispozitive externe.Sistemul este alimentat cu 220V, 50 Hz și are baterii reincarcabile interne care să poată ține echipamentul alimentat pana la 4 ore.
Stația de control de suprafata încorporează comenzi audio și video și, de asemenea, echipat cu trackball care face intuitiv meniul de pe ecran, foarte ușor de operat.