Workstation Dell Precision T5500 Tower, Intel Quad Core Xeon X5570 2.93 GHz, 4 GB DDR3 ECC, 146 GB HDD SAS, DVDRW, Placa Grafica nVidia Quadro FX1800, Raid Controller SAS/SATA DELL Perc 6/iR, Windows 7 Professional, 2 ANI GARANTIE

 • Utilizare: Design & Graphic
 • Calitate: workstation refurbished
 • Brand: Dell
 • Model: Precision T5500, Tower
 • Sistem de operare: Windows 7, Windows 7 Professional 64 Bit
 • Procesor: Intel Quad Core Xeon, X5570 2.93 GHz, 8M Cache, 6.40 GT/s Intel?? QPI
 • Memorie: 4 GB DDR3, upgradabil la 72 GB DDR3 ECC FB
 • Hard drive: 146 GB SAS, se pot monta 2 hard-disk-uri pana la 4 TB SAS/SATA
 • Optical drive: DVDRW
 • Graphic card: nVidia Quadro FX1800
 • Network Card: Gigabit 10/100/1000 Mbs
 • Porturi / Conectare: 8 x USB, 1 x Port Serial, 1 x Port Parallel, 1 x e-Sata, 1 x Port RJ45, 2 x PS2, 1 x Audio-in, 1 x Audio-out
 • Cablu Curent: Inclus

Performanta suprema, dimensiuni reduse

     Conceputa pentru mediile in care spatiul este esential, dar limitat, statia de lucru Dell Precision T5500 ofera performanta specifica statiilor de lucru cu doua socket-uri intr-un pachet compact, silentios.
     Incredibil de rapida si de eficienta pentru dimensiunile sale, statia de lucru Dell Precision T5500 dispune de arhitectura Intel® Xeon® cu dou? socket-uri cu tehnologie Intel® QuickPath (fiecare unitate de procesare este echipata cu un controler de memorie integrat si optiuni de interconectare de mare viteza) si accepta memorie DDR3 ECC Registered de pana la 72 GB.
     Pentru o functionare si mai impresionanta, puteti adauga procesorul grafic optional NVIDIA® Tesla™ C1060, creand astfel propriul dvs. „supercomputer personal” pentru aplicatiile CUDA.


Compatibilitate cu placi grafice extraordinare

     Cu doua sloturi PCIe x16 si putere uimitoare pentru gama de placi grafice acceptate, statia de lucru Dell Precision T5500 functioneaza rapid pentru a aduce designul, animatiile, imaginile si proiectele complexe la via?a.
     Beneficiati de performan?? de top cu cele mai recente pl?ci grafice la nivel de statie de lucru: statia de lucru T5500 poate fi echipata cu placile grafice profesionale alese de dvs., de la ATI® si NVIDIA® .
     Statia de lucru T5500 asigura o functionare uimitoare a sistemului si fiabilitate extraordinara prin drivere grafice testate sau certificate pentru o gama larga de aplicatii pentru statiile de lucru.

Optimizata, testata si dotata cu tehnologia Turbo

     Dell lucreaza în parteneriat cu furnizori independenti de software (ISV) de marca pentru a confirma compatibilitatea sistemelor, asigurandu-se ca aplicatiile autorizate pentru statiile de lucru pe care le incarcati pe statia dvs. T5500 vor functiona cu usurinta imediat dupa despachetare.
     Tehnologia termica avansata utilizata de compania Dell si radiatoarele eficiente ale procesorului va permit sa utilizati functia Intel Turbo Mode chiar si atunci cand utilizati sistemul mai mult timp.

Design eficient

     Statia de lucru Dell Precision T5500 ofera un nivel ridicat de eficien?a energetica si respecta cele mai importante standarde energetice din lume, inclusiv ENERGY STAR® 5.02, EPEAT® Gold and Blue Angel (Der Blauer Engel) 2009.
     Datorita designului avansat al placii de baza si al ventilatorului oferite de Dell, statia de lucru T5500 dispune de un sasiu extrem de practic si eficient din punct de vedere energetic, care poate functiona in liniste chiar si atunci cand este configurat pentru activitati incredibil de solicitante.
     Toate statiile de lucru tower Dell Precision noi utilizeaza surse de alimentare cu eficienta de 85%, cu gama larga, pentru activitati de calcul ecologice, care nu necesita sacrificii in ceea ce priveste performanta.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns