Server DELL PowerEdge 860 Rackabil 1U, Intel Pentium D 925 3.0 GHz, 2 GB DDR2 ECC, 250 GB HDD SATA, 2 ANI GARANTIE

 • Utilizare: Dell PowerEdge 860 este un server de dimiensiuni mici cu performante mari, usor de upgradat si cu un consum mic de energie electrica.
 • Calitate: server refurbished
 • Brand: Dell
 • Model: PowerEdge 860, Rackabil 1U
 • Sistem de operare: optional, optional
 • Procesor:
 • Hard drive: 250 GB SATA, upgradabil la 2 hard disk-uri de 2 TB
 • Raid controler: nu are
 • Memorie: 2 GB DDR2 ECC, upgradabil la 8GB DDR2
 • Optical drive: nu are
 • Network Card: Dual Gigabit 10/100/1000Mbps
 • Porturi / Conectare: 4 x USB, 2 x PS/2, 2 x VGA, 1 x port serial
 • Alte detalii: 1 x Sursa

Ce spunem noi ?
DELL PowerEdge 860 este un server de mici dimensiuni si cu mari performante.Construit in tehnologia Dual Core, care poate oferi cu peste 60% mai multa performanta decat cu un singur procesor Intel.
PowerEdge 860 poate functiona cu hard disk-uri SAS sau SATA ceea ce il face usor de upgradat. Dell PowerEdge 860 pe langa toate performantele oferite mai ofera ceva, un consum mic de energie electrica, consuma maxim 345W.

Ce spune DELL ?

DELL PowerEdge 860 ofera performante accesibile pentru aplicatii web si de infrastructura, pentru companii de orice dimensiune.


Dimeniuni reduse. Performanta flexibila.
Dezvoltarea datacentre-lor a impulsionat nevoia de servere de dimeniuni reduse, care pot asigura suport pentru aplicatii web si de infrastructura, fara a ocupa foarte mult spatiu. Dispunand de procesoare Dual Core INTEL Xeon, PowerEdge 860 va permite sa experimentati avantajele tehnologiei Dual Core. Aceasta tehnologie combina doua nuclee de procesare intr-un singur chip pentru o performanta exceptionala si eficienta energetica. Este ideal pentru rularea aplicatiilor multiple si a sarcinilor de tip multi-thread, in multe dintre aplicatiile software de astazi.
Pentru medii care necesita putere de procesare mai redusa, Dell PowerEdge 860 suporta procesoare Intel Pentium D si chiar Intel Celeron, care ofera un generos raport pret/performanta.

Scalabilitate pentru o mai mare flexibilitate.
PowerEdge 860 este un server proiectat pentru a fi in masura sa creasca odata cu nevoile dumneavoastra si pe masura ce tehnologia evolueaza.
Noua arhitectura PCI Express ofera flexibilitate si protectia investitiei. Acest server vine cu doua optiuni de extindere: una cu x4 (x8 conector) si x8 PCIe slot si una cu x8 PCIe slot si un PCI-X 64/133 slot.

In plus, are doua placi de retea gigabit care ofera conectivitate de mare latime de banda, balansarea traficului si fail-over pentru performanta si disponibilitate a datelor.
Serverul suporta 8GB de memorie ECC DDR2-533/667 si este capabil sa sustina aplicatii pe 64 de biti, astfel incat sa puteti profita cu usurinta de cele mai recente evolutii tehnologice.

De asemenea, suporta pana la doua hard disc-uri SAS sau SATA, care permit mai mult de 1TB capacitate de stocare interna pentru a raspunde cerintelor in crestere a stocarii de date.

Gestionare usoara.
Echipat cu o suita completa de instrumente de gestionare, serverul Dell PowerEdge 860 va ajuta sa optimizati gestionarea lui, precum si sa reduceti resursele IT.


0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns