Calculator HP Compaq dc7900 Tower, Intel Core 2 Duo E7500 2.93 GHz, 1 GB DDR2, 80 GB HDD SATA, DVD, Windows 7 Home Premium, 2 ANI GARANTIE

 • Utilizare: Business
 • Calitate: calculator refurbished
 • Brand: HP
 • Model: dc7900, Tower
 • Sistem de operare: Windows 7, Windows 7 Home Premium
 • Procesor: Intel Core 2 Duo, E7500, 2.93 GHz, 3M Cache, 1066 MHz FSB
 • Memorie: 1 GB DDR2, upgradabil 16 GB DDR2
 • Hard drive: 80 GB SATA, upgradabil la HDD SATA pana la 3 TB
 • Optical drive: DVD
 • Graphic card: onboard + slot Pci-E
 • Network Card: Gigabit 10/100/1000
 • Porturi / Conectare: 6 x USB 2.0, 1 x VGA, 1 x DisplayPort, 1 x Serial, 1 x RJ-45, 2 x PS2, 2 x audio
 • Cablu Curent: inclus

Ce zicem noi?
HP Compaq dc7900CMT este un calculator ce poate fi folosit ca si tower sau desktop. HP dc7900CMT este construit pentru a oferi performanta, beneficiaza inclusiv de posibilitatea montarii hard disk-urilor in RAID ceea ce duce la cresterea performatei si protejarea datelor. Este construit cu slot PCI-e si conector display port, ceea ce permite conectarea cu noile modele de monitoare si montarea unor placi video performate ce duc la transformarea acestui calculator intr-un PC de Gaming sau grafica profesionala.

Ce zice HP?
Cand compromisul nu e o optiune
Afacerea ta este exigenta si nu trebuie sa faci compromisuri. Cu dc7900 nu trebuie sa renunti la performanta si productivitate pentru usurinta in utilizare si eficienta energetica. In schimb, vei obtine un PC varf de gama, sigur si durabil, proiectat special pentru mediul de afaceri.

Se potriveste cu business-ul tau
Tehnologia Intel cu Intel® Q45 Express chipset alaturi de Intel GMA X4500HD pentru grafica si procesorul Intel Core™ 2 Duo iti ofera performante superioare. Modelele premium cu processor Intel Core 2 si cu vPro Technology (iAMT 5.0) sprijina cele mai noi tehnologii de gestioanre si securitate.

Creste flexibilitatea si reduce timpii morti
Maximizezi productivitatea echipamentelor IT si reduci intreruperile nedorite prin configuratia dotata cu backup-uri automate si RAID 1.
Businessul tau creste datorita invoatiilor profesioanle cu care este dotat dc7900:

Construit pentru a simplifica
Suporta planificare pe termen lung – pana la 15 luni, prezinta imagini stabile si solutii de Client Management care se potrivesc fiecarei intreprinderi.
Este construit cu notificari proactive, astfel incat utilizatorul este avertizat, cu pana la 60 de zile in avans, cu privire la schimbarile sistemului. Se minimalizeaza, in acest fel, cazurile de nefunctionare.

Construit pentru a proteja
Te ajuta sa iti protejezi informatiile valoroase – datorita sistemului de securitate HP Protect Tools, in cazuri de furt a unitatii sau hard disk-ul, informatiile de pe acestea nu pot fi accesate de catre utilizatori neautorizati.
 

Construit pentru a economisi
Reduci costurile de operare datorita tehnologiei imbunatatite pentru diminuarea consumului de energie, cum ar fi: procesor Intel Core 2 Duo, 85% surse eficiente de alimentare, unitati de date, precum si solutii de gestionare a puterii – care suporta consum mai scazut de energie.

 

HP Compaq dc7900 indeplineste standardele mondiale de mediu si este certificat EPEAT Gold (Electronic Product Environmental Assessment Tool).

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns